Wie

Koert Vahlkamp

directeur / eigenaar

Door jarenlange ervaring in het werken met onder meer (semi)-overheidsorganisaties, woningcorporaties, gemeenten en zorginstellingen is Koert goed op de hoogte van de eisen en wensen van deze organisaties.

Daarnaast is Koert de laatste jaren met succes actief in de projectontwikkeling voor de zakelijke en commerciële markt. In voorkomende situaties neemt Koert ook deel in de ontwikkeling en de bijbehorende risico’s. 

In 2005 heeft Koert KVproject BV opgericht.

Bekijk Koert Vahlkamp's profile on LinkedIn

Download Koert Vahlkamp 's vCard

+31 (0)6 23 88 77 72
kv@kvproject.nl

Mark Wouters

projectleider / architect

Sinds 2009 werkt Mark als projectleider bij KVproject en heeft daarnaast in 2012 zijn masteropleiding architectuur afgerond. Door de combinatie van architectuur en projectmanagement kan Mark de wensen van een opdrachtgever goed vertalen in het bouwproces. 

Door de afgelopen jaren nauw betrokken te zijn geweest bij projecten in de initiatief fase worden nu diverse projecten ook volledig door Mark ontworpen en begeleid.

Daarnaast heeft Mark in 2015 zijn eigen architectenbureau Mark Architecten opgericht.

Bekijk Mark Wouters 's profile on LinkedIn

Download Mark Wouters 's vCard

+31 (0)6 22 55 31 58
mw@kvproject.nl 

Gert-Jan Melse

projectleider

Gert-Jan wordt vanaf 1 oktober 2015 door KVproject ingezet voor de projectleiding van diverse projecten in zorg en onderwijs. Gert-Jan heeft ruim 12 jaar werkervaring als onder andere projectmanager, projectleider en technisch ontwerper.

Bekijk Gert-Jan Melse 's profile on LinkedIn

Download Gert-Jan Melse 's vCard

+31 (0)6 37 55 94 59
gm@kvproject.nl

 

<