Werkwijze

KVproject BV is in 2005 opgericht door Koert Vahlkamp in Middelburg, Zeeland. Door jarenlange werkervaring bij onder meer (semi)-overheidsorganisaties, woningcorporaties en zorginstellingen zijn wij goed op de hoogte van de eisen en wensen van deze organisaties.

In de afgelopen jaren hebben wij een uitgebreide expertise opgebouwd in de taakvelden projectmanagement, projectontwikkeling en herhuisvestingsprojecten.

Projectmanagement
Het realiseren van een gebouw is een complex proces waaraan diverse risico's zijn verbonden. Bij dit proces worden vele partijen betrokken die ieder een eigen bijdrage aan het eindresultaat leveren. Het is van belang dat de taken en verantwoordelijkheden van al deze partijen op elkaar aansluiten en daarom is de inzet van projectmanagement een gebruikelijke keuze. KVproject is als geen ander in staat als verbindende factor tussen de partijen op te treden.

KVproject kan voor alle fasen binnen een project het projectmanagement verzorgen. De projectmanager zal vanuit zijn eigen deskundigheid en ervaring als onafhankelijke partij de organisatie, coördinatie en begeleiding van het proces verzorgen. Daarnaast verzorgt hij de tussentijdse rapportages inzake de actuele stand van het project, in relatie tot de uitgangspunten, vastgestelde fasedocumenten en aannemingsovereenkomsten.

KVproject kan precies dat leveren wat een opdrachtgever nodig heeft: iemand die kijkt met de kennis van een bouwer en met de ogen van de gebruiker.

Wie is KVproject?

<